Uitleg


Welkom op de website van Galerie Eewal, op deze website zijn foto's en verhalen terug te vinden over de gehele geschiedenis van Galerie Eewal. Op de pagina waar u nu naar kijkt is uitleg over de verschillende functionaliteiten van de website terug te vinden.

Om te beginnen met de bovenste balk, de header. Hier zijn drie knoppen terug te vinden:
1. De knop in de vorm van een rood Galerie Eewal logo, deze brengt de gebruiker altijd terug naar de eerste pagina van de website.

2. De knop "GESCHIEDENIS", deze brengt u naar een pagina met daarop alle jaartallen, klik op een jaartal en u wordt naar de pagina van dat jaartal gebracht.

3. De knop "EXPOSITIES", deze brengt u naar een pagina met daarop een overzicht van alle tentoonstelling door de jaren heen, klik op een blauw jaartal en u wordt naar de pagina van dat jaartal gebracht.Eenmaal aangekomen op de pagina van een jaartal komen er enkele nieuwe functionaliteiten bij. Aan de hand van bovenstaande afbeelding zullen deze functionaliteiten worden toegelicht.

Een artikel zoals afgebeeld op deze schermafbeelding bestaat uit een aantal vaste onderdelen:
1. De afbeelding, op de afbeelding zijn twee blauwe pijltjes te zien, klik op de pijltjes om door de verschillende afbeeldingen te bladeren die bij het jaartal horen.

2. De tekst naast de afbeelding, hier staat vaak een leuke anekdote, wat feitelijke informatie, een recensie of een persbericht over een of meerdere tentoonstellingen uit dat jaar.

3. De tekst onder de afbeelding en de informatieve tekst, voorafgegaan met, in dikgedrukte letters het huidige jaartal en daarachter enkele namen. Dit is een stuk tekst met daarin alle namen van kunstenaars die in dat jaar hebben geƫxposeerd bij de galerie.

4. De twee jaartallen en "OVERZICHT" knoppen onderaan, via deze knoppen kan u jaren terug en vooruit gaan in de tijd. De middelste knop brengt u terug naar de overzichtspagina met daarop alle jaartallen, handig voor grotere sprongen in de tijd of als u opzoek bent naar een specifiek jaartal.

Tot slot staan er af en toe woorden in de tekst blauw gekleurd, als dit het geval is dan gaat het wederom om een knop/link waarop gedrukt kan worden om naar een bepaalde pagina te gaan. Na het lezen van deze uitleg beschikt u over alle nodige kennis om optimaal te kunnen genieten van de foto's en verhalen van Galerie Eewal, veel plezier met deze trip down memory lane!