2013

Nederhorst den Berg | Beetsterzwaag In 2013 wordt 4 maal een 'op locatie' tentoonstelling georganiseerd. Eerst twee keer op het landgoed van kasteel Nederhorst den Berg, dan 1 keer in Beetsterzwaag en tot slot wederom een 'op locatie' op het landgoed van het kasteel.

Tijdens de eerste tentoonstelling in Nederhorst den Berg wordt groots uitgepakt, er exposeren maar liefst 6 kunstenaars op deze tentoonstelling. Maria van Kesteren exposeert met haar bekende gedraaide houten vormen, Iene Ambar laat objecten zien, Christiaan Kuitwaard toont zijn schilderijen, Myra de Vries exposeert ook met schilderijen, Eja Siepman v.d. Berg exposeert bronzen beelden en tot slot exposeert Rob Nypels zijn fotografische werken.

Op de tweede tentoonstelling in Nederhorst wordt werk van 4 kunstenaars getoond, dat zijn: Maria Hees, Hans van den Boogaard, Barbara de Vries & Paul van Zoelen.

Dan volgt een tentoonstelling in de prachtige ruimte van Eja Siepman van den Berg in Beetsterzwaag. Hier worden de kroonjaren gevierd met werk van Iene Ambar, Myra de Vries, Eja Siepman van den Berg & Maria van Kesteren.

Tot slot wordt er nog een tentoonstelling georganiseerd in Nederhorst. Ditmaal met twee kunstenaars. Babette Treumann exposeert met haar wandkleden en haar schilderijen en Wim Borst met zijn keramische objecten.