1993 - Amersfoort

Armando expositie Amersfoort
De eerste tentoonstelling in dit jaar wordt verzorgd door Beppie Gielkens met gouaches, de expositie wordt aangevuld met keramiek van Paula Bouwstra. Dan volgt Anton Rinzemamet schilderijen en Jan v.d. Vaart met keramiek. De derde expositie werd verzorgd door Wouter Dam met keramiek en Hans Landsaat met schilderijen. (zie foto’s)

Het tweede jaar heeft als hoogte punt de Armando expositie door heel de stad. Heel veel tentoonstellingen, Koninklijk zigeunerorkest Tata Mirando ,bokswedstrijden enzvoorts. En alle locaties de hele week geopend zelfs met koninklijk bezoek. Als kers op de taart presenteerde de galerie twee gloednieuwe rode keramische schalen. Tijdens deze tentoonstelling werden ook de boeken die Armando over Amersfoort schreef in de galerie verkocht.

Zoltin Peeter verzorgde met tekeningen en objecten een expositie in de grote voorzaal, en Andre de Jong schilderijen en Heike Suhre met keramiek werden in de stockruimte boven tentoongesteld.

Twee kunstenaars vulden in oktober de grote voorzaal te weten Andre de Jong met tekeningen en schilderijen en Jean Le Noble objecten en schilderijen, het was voordurend opletten met het neonbeeld op de vloer (zie foto’s) maar het was een mooie tentoonstelling.

Als laatste tentoonstelling in 1993 vulden Allie van Altena, met tekeningen, en Karin Jarvinen, met keramiek, de grote voorzaal en de bovenzaal (zie foto’s), de andere ruimtes werden meestal gebruikt voor stock werk van vorige of nog te komen exposities.